WhatsApp
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167

Op het platte dak van dit bedrijfspand hebben we een nieuwe laag bitumen gebrand.

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij het dak van een nieuwe uitbouw voorzien van bitumen dakbedekking.

Heeft uw schoorsteen een lekkage of moet uw schoorsteen gerenoveerd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren uw schoorsteen van top tot teen. Onder een schoorsteen renovatie verstaan wij: het vernieuwen van het lood rondom, het verwijderen en vernieuwen van de voegen, het metselen van een nieuwe bovenplaat en het impregneren voor een extra waterafstotende laag van de schoorsteen.

Voor deze opdrachtgever hebben we de nokvorst gerenoveerd. Zowel dakpannen als nokpannen zijn vervangen om een netjes resultaat te leveren.

Het complete dak werd gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden uit:
– panlatten vervangen
– dampdoorlatende folie plaatsen
– schoorstenen verwijderen
– Dakpannen vervangen

Dit platte dak werd compleet vernieuwd en afgewerkt met een zinken lijst rondom. Ook voor Lood- en zinkwerk bent u bij Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages aan het goed adres.

Ook het vernieuwen van bitumen dakbedekking bij de lastige hoeken rondom een lichtkoepel zijn voor Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages geen enkel probleem. Uiteraard werden ook de loodslabben gelijk meegenomen.

Het vernieuwen van een plat dak is een van onze specialiteiten. Het oude dakleer is door ons vernieuwd met een nieuwe laag, zo is dit huis en het dak weer beschermd tegen alle weersinvloeden.

Ook voor het vernieuwen van een lekkende of verduurde bovenplaat van een schoorsteen bent u bij ons aan het juiste adres. De bovenplaat van deze schoorsteen was aan vernieuwing toe, tevens zijn de doorvoeren van de schoorsteen vernieuwd.