WhatsApp

Reviews

Gerard
Geplaatst op: 24 januari 2022
“Afspraak gemaakt voor het installeren van een houtkachel en het uitvoeren van werkzaamheden aan bestaand rookkanaal. Door de eindejaardrukte is e.e.a. niet goed verlopen waarover ik een mail heb gestuurd. Een van der Wijck medewerker heeft telefonisch contact met mij opgenomen en we hebben de knelpunten besproken. Tevens een concreet aanbod gekregen als compensatie. Goede service dus!   “
Pieter
Geplaatst op: 24 januari 2022
“Vele partijen gebeld en de minimale wachttijd was 2 maanden. Gelukkig kon Van der Wijck binnen een week een rookkanaal plaatsen. Prettig contact via Whatsapp heeft geleid tot een passende offerte. Een week later werd het rookkanaal geplaatst en onze houtkachel aangesloten. Dit alles binnen een tijdsbestek van twee uur! En er is gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen. De gehele oplevering was netjes. Hiermee ging een langgekoesterde wens in vervulling.   “
A.Imming
Geplaatst op: 24 januari 2022
“Deze mannen hebben onze haard aangesloten en een flexibele buis door de schoorsteen getrokken. Ze kwamen op tijd en hadden de klus snel geklaard. Wij zijn er blij mee en ze konden snel komen voor een knappe prijs. A.Imming te Akersloot. “
Martijn
Geplaatst op: 24 januari 2022
“Rookkanaal laten plaatsen, inclusief boren. Uitstekend werk geleverd en op korte termijn uitgevoerd. We zijn heel tevreden en zitten er deze winter warmpjes bij. Bedankt! “
Caroline
Geplaatst op: 24 januari 2022
“Echt super service van deze mannen! Na goede afspraken konden zij al snel aan de slag en hebben super goed werk geleverd; onze houtkachel werd door hen vakkundig geplaatst en aangesloten! Echt vaklui met goede zin! Wij bevelen hen zeker aan! “
Tamara
Geplaatst op: 2 december 2021
“Voor onze woning in Eindhoven hebben we super kundig advies gekregen en zijn zeer goed geholpen. Nette, klantvriendelijke vakmensen. Echt een aanrader! “
Roel
Geplaatst op: 2 december 2021
“Door Van der Wijck mijn laagbouw en 2 dakkapellen van een nieuwe plaklaag, daklijst en hemelwater afvoer voorzien. Het werk ging professioneel en snel. De mensen van Van der Wijck zijn vriendelijk en beleefd .Kortom een fijne ervaring. En niet onbelangrijk tegen een redelijke prijs.๐Ÿ‘ “
Heleen
Geplaatst op: 1 juli 2021
“Leroy, tot een reparatie aan ons dak vanuit julie is het nooit gekomen. Dit doordat wij vanuit de verzekering een andere weg moeten bewandelen. Maar de snelheid waarbij je ons van een noodoplossing wilde voorzien, meedacht om tot de beste oplossing te komen en je snelle en correcte communicatie is een zeer positieve review zeker op zijn plaats. Dank hiervoor. “
Mandy
Geplaatst op: 30 juni 2021
“Had hulp nodig bij het monteren van een flexibele dubbelwandige buis in het bestaande rookkanaal. Dit kon op zeer korte termijn geregeld worden, zodat dit klaar zou zijn voordat de stukadoor zou komen. Fijn meegedacht! Ook de jongens die de buis kwamen plaatsen waren erg vakkundig en hartelijk. Zeer tevreden over de service en uitvoering! “
Sjaak
Geplaatst op: 12 april 2021
“afgelopen zaterdag 10 april 2021 nieuw rookkanaal geplaatst jongens hebben goed werk geleverd. Alles volgens afspraak. communicatie was prima. “
John
Geplaatst op: 30 maart 2021
“Drie weken geleden contact gelegd met van der Wijck omdat de deur van onze nieuwe houtkachel niet goed meer was. Van der Wijck heeft contact gelegd met de leverancier van onze houtkachel en vandaag een splinternieuwe deur binnen gehad. (Moest uit Spanje komen) Ik ben dan ook zeer tevreden met de service die van der Wijck heeft geleverd maar ook die van de leverancier van de houtkachel. Goed bedrijf om zaken mee te doen , dus een echte aanrader. “
Johan
Geplaatst op: 8 maart 2021
“Wij hadden last van lekkage vanwege de hevige sneeuwval. Leroy was snel ter plaatse. Met scherp oog wist hij snel de probleemgebieden vast te stellen. Wij krijgen een uitgewerkte offerte en uitleg hoe en wat de probleemgebieden betreffen. Kort daarna volgden drie jongens om het dak boven de garage opnieuw te voorzien van bitumen en het puntdak van het huis te herstellen. Deze jongens weten pas wat knallen is. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zaken die ze tijdens het werk tegenkomen worden je netjes voorgelegd tezamen met een indicatie van de kosten. Zo ben je zelf altijd in control. Eind van de middag word ik uitgenodigd om op het dak te komen kijken of het werk naar tevredenheid is geleverd. Later op de dag kom ik er achter dat er een dakpan op de nok van het dak ontbreekt. Kort berichtje naar Leroy, volgende morgen is het binnen vijf minuten gefixt. Van der Wijck is wellicht niet de goedkoopste, maar kwaliteit komt met een passende prijs. Mocht ik weer een uitdaging op m’n dak hebben, bel ik ze zeker weer. “

Review plaatsen

Review
Van der Wijck Schoorsteen en Dak zal uw review beoordelen en plaatsen. Wij zullen enkel uw voornaam plaatsen. Van der Wijck Schoorsteen en Dak heeft het recht om uw review niet te plaatsen.
Stormschade?
Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages en dakreparaties, ongeacht het type of de plaatsing van het dak. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak, pannendak of een hellend dak, wij staan voor u klaar! Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel op locatie.
Stormschade?
Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages en dakreparaties ongeacht het type of de plaatsing van het dak. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel op locatie.