WhatsApp

Dak vernieuwen en dakbeschot

Bij het vernieuwen van een dak bekijken we altijd of het dakbeschot nog in orde is. Een goed functionerend dakbeschot is namelijk onmisbaar voor een goed dak. Omdat de dakbedekking hier bovenop ligt, is een goed dakbeschot van groot belang. Als het dakbeschot niet (meer) in orde is kunnen lekkages ontstaan. Het hout kan bovendien gaan rotten, met alle vervelende gevolgen van dien. Voor diverse klanten hebben wij het dak en dakbeschot totaal vernieuwd. Bekijk onderstaande foto's van het resultaat. Lees wat onze klanten over ons werk zeggen.
Klik op de foto voor een vergroting.

Gratis dakinspectie, garantie en noodhulp bij lekkage en stormschade

(Spoed)reparatie daklekkage
Herstellen van dakschade na lekkage
Dakbeschot en houtwerk
Dakpannen, nokvorsten en kantpannen
Stormschade?
Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages en dakreparaties, ongeacht het type of de plaatsing van het dak. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak, pannendak of een hellend dak, wij staan voor u klaar! Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel op locatie.
Stormschade?
Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages en dakreparaties ongeacht het type of de plaatsing van het dak. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en zijn snel op locatie.