WhatsApp
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167

Laat Van der Wijck uw dak herstellen en krijg 10 jaar garantie!

Een lek dak kan een enorme ravage verrichten. Denk aan behang dat loskomt van de muur, bruine plekken op het plafond, elektronische apparatuur die beschadigt raakt en uitslag en schimmel als gevolg van water. Kortom: als u een lekkage heeft is het het beste om het lek zo snel mogelijk te dichten. Met spoed het lek in uw dak herstellen? Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons noodnummer 030 227 18 23

Ontdekt u een lek voordat het te laat is? Ook dan is een snelle oplossing nodig. In ons natte kikkerlandje kan er immers op elk moment een bui vallen, zelfs in hartje zomer!

Dak herstellen in heel Nederland

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is 24/7 bereikbaar voor spoedreparaties aan uw dak. Vanuit onze vestigingen in Utrecht, Bergen op Zoom, Nijmegen, Rotterdam en Eindhoven zijn wij snel op locatie. Het maakt niet uit of u een lek hebt in een bitumen of pannendak, hellend of vlak. Ons team van ervaren dakdekkers zorgt altijd voor een goed afgewerkt en waterdicht dak met 10 jaar garantie. Zelfs de kleinste mankementen ontsnappen niet aan ons oog. Dat is het voordeel van onze jarenlange ervaring in dak herstellen.

Een dak is meer dan bedekking van uw huis. De goten en afvoer zijn onmisbaar bij een flinke regenbui. Deze onderdelen nemen we bij het herstellen van uw dak dan natuurlijk ook onder de loep. Waar nodig repareren wij ook de goot en/of afvoer.

Ons team van ervaren dakdekkers zorgt altijd voor een goed afgewerkt en waterdicht dak. Wij zijn zo zeker van ons werk dat we u 10 jaar garantie geven op ons werk.

Waarom kiezen voor Van der Wijck?

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is een ervaren dakbedekkingsbedrijf dat werkzaam is door bijna heel Nederland. We repareren, vernieuwen en vervangen dakbedekking en nog veel meer. Wij werken met een team van enkel gediplomeerde dakdekkers die ook over de nodige ervaring beschikken. Zo weet u dat er bij ons altijd een vakman aan het werk is op uw dak.

Terug naar het overzicht