WhatsApp
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167

Dakwerker nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in dakwerken, zowel voor hellende als platte daken. Wij werken door bijna heel Nederland en repareren, vernieuwen en vervangen dakbedekking. Bent u op zoek naar een professionele dakwerker? De gediplomeerde dakdekkers van Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages helpen u graag bij uw nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Wij werken vanuit Utrecht, Rotterdam, Bergen op Zoom, Nijmegen en Eindhoven voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Is uw bitumen of kunststof dakbedekking aan vervanging toe? Zijn de pannen op het dak versleten of is het vezelcement aan vervanging toe? Als dakdekkersbedrijf leveren wij water- en winddichte oplossingen, zodat u kunt blijven en wonen zoals u dat wilt.

Wat kan een dakwerker voor u doen?

Bij dakwerken kunt u kiezen uit de volgende werkzaamheden:

Dakrenovatie

Een dak wordt blootgesteld aan weer en wind. Een dak gaat enkele tientallen jaren mee. Daarna is dakrenovatie nodig. U kunt dit doen als het water naar binnenkomt, maar dan is het al te laat. Laat dakrenovatie daarom op tijd uitvoeren.

Dakisolatie

Het (opnieuw) isoleren van uw dak kan positief uitpakken voor uw energiekosten. De meeste woningen zijn al geïsoleerd, maar vooral bij oudere woningen kan de isolatiewaarde flink verbetert worden. Een energieneutrale woning heeft een isolatielaag van meer dan 13 centimeter. Bij bestaande isolatie kunt u ervoor kiezen om extra isolatie toe te voegen of de bestaande isolatie te vervangen.

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en extra licht. Ook voor het plaatsen van een dakkapel bent u bij Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf Van der Wijck?

Als professioneel dakdekker weten wij precies de zwakke plaatsen van een hellend of plat dak. Vraag daarom een gratis dakinspectie aan. Door onze ruime ervaring als dakwerker weten wij precies waar veelvoorkomende problemen liggen. Wij checken onder andere het voegwerk en loodwerk van de schoorsteen, dakbeschot en houtwerk, de afvoeren, daktrim en dakleer van de dakkapel. Op het oog kan een dak er nog goed uitzien. ‘Onderhuids’ kan een dak echter gebreken vertonen. Laat uw dak daarom inspecteren door dakwerkers die verstand van zaken hebben. Zo voorkomt u ellende, zoals een lekkage of stormschade.

Vraag een vrijblijvende offerte voor dakbedekking aan

Heeft u vragen, wilt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte voor dakbedekking op een hellend dak of plat dak?  Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag hoe we u kunnen helpen.

Terug naar het overzicht