WhatsApp
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkage

Hét adres voor dakwerken en daklekkages in Den Bosch

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkage voert alle werkzaamheden voor uw dak in Den Bosch vakkundig uit. Daaronder valt ook het opsporen en verhelpen van daklekkages. Onze dakspecialisten maken compleet nieuwe platte of hellende daken en u kunt ons ook inschakelen voor dakinspectie en dakrenovatie. Wij nemen grote als kleine opdrachten aan en werken voor zowel particuliere klanten als in opdracht van bouwbedrijven, gemeenten en zakelijke opdrachtgevers.

Gratis dakinspectie, garantie en noodhulp

Wij komen graag bij u langs in Den Bosch voor een gratis dakinspectie en advies. Als ervaren dakdekker gebruiken wij alleen de beste materialen en leveren wij gegarandeerd vakwerk. Dit onderschrijven wij door onze klanten in Den Bosch en de rest van Nederland 10 jaar garantie op ons werk te geven. In geval van nood (bijvoorbeeld daklekkage of stormschade) kunt u in Den Bosch een beroep doen op onze 24-uurs service.

Totaalpakket voor daken en daklekkage

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkage biedt dus een totaalpakket voor nieuwe en bestaande platte en hellende daken op woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen in Den Bosch, van nieuwe aanleg tot reparatie en onderhoud.

  • Het maken van compleet nieuwe platte en hellende daken bij nieuwbouw of verbouw
  • Het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking
  • Het aanbrengen van nieuwe dakpannen en nokvorsten
  • Het vervangen of repareren van platte en hellende daken
  • Dakrandafwerking met daktrimmen, loodslabben, hout, trespa, kunststof of aluminium
  • Het aanbrengen, vervangen of repareren van hemelwaterafvoeren, goten en regenpijpen
  • Het uitvoeren van dakinspecties
  • Het opsporen (lekdetectie) en verhelpen van daklekkage
  • 24/7 dakenservice bij calamiteiten, zoals stormschade en daklekkage

Meer informatie of meteen een offerte?

Maak gebruik van het uitgebreide dienstenpakket van Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkage. Wij zijn dé dakspecialist bij uitstek voor Den Bosch, maar ook voor de rest van Nederland. Wilt u meer informatie of een passende een offerte? Vul dan hieronder uw gegevens in en omschrijf uw vraag of vragen zo duidelijk en volledig mogelijk. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Informatie en offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u direct offerte aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in en omschrijf duidelijk uw vraag of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Wij leveren:

Gratis dakinspectie
Advies op maat
Scherpe prijzen
Snelle noodhulp bij lekkages
Direct contact