WhatsApp
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167
Gratis offerte voor dakreparatie: bel 085-4013167

Daklekkage

Niets is vervelender dan een lekkage in uw dak! Zoiets komt altijd op het verkeerde moment. Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is gespecialiseerd in het repareren van daklekkages ongeacht het type of de plaatsing van het dak. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak, een plat dak of een schuin dak; wij beschikken over de juiste materialen én kennis.

 

 

 

Spoedreparatie daklekkage

Daklekkage of stormschade? Vaak komt pas bij heftig weer zoals onweersbuien en storm een daklekkage aan het licht. Te laat dus eigenlijk!
Bel dan direct onze noodlijn op 030 227 18 23. Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep; ook in de avonduren en het weekend! Met onze ervaring en kennis kunt u er van op aan dat wij de lekkage helemaal weg werken.

Daklekkage herstellen? Schakel een vakexpert in

Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages is 24/7 te bereiken voor spoedreparaties aan uw dak en snel bij u op locatie. Als ervaren dakdekkersbedrijf zijn we bekend met allerlei soorten daken. Of het nu gaat om het herstellen van grote of kleine lekkages of het herstellen/vernieuwen van bitumen dakbedekking, wij vinden zelfs de kleinste mankementen aan uw dak. Wanneer het lek in uw dak gevonden is bepalen we samen met u de beste oplossing. Van der Wijck Dakonderhoud en Lekkages helpt u verder met uw platte of hellende dak. Ons team van ervaren dakdekkers zorgen altijd voor een goed afgewerkt en waterdicht dak.

Daklekkage herstellen?

Neem vandaag nog contact met ons op.